Partneri

Wienerberger AG je svetski

lider-proizvođač

građevinskog materijala

i infrastrukturnih rešenja sa sedištem u Beču. Jedini smo multinacionalni proizvođač glinenih blokova za zidove, fasadne opeke i glinenog crepa, plastičnih i keramičkih cevi, kao i betonskih i glinenih elemenata za popločavanje. 

Kompanija Wienerberger je osnovana 1819. godine u Beču, gde joj je i danas sedište, pa se može pohvaliti sa 200 godina uspešnog poslovanja. 

https://www.wienerberger.rs/

Kompanija UNIVERZUM

Ciglane je deo 

UNIVERZUM holdinga. Lideri  smo u proizvodnji

ciglarskih proizvoda  na

tržištu Srbije. Duga

tradicija  proizvodnje ciglarskih proizvoda

u Aranđelovcu otpočela je davne 1939. godine, kada je osnovana ciglana  „Ringlov“ – preteča sadašnje ciglane.  Godine 2003. započinje novi razvoj ciglane „Kubršnica“ čiji vlasnik putemuspešne privatizacije postaje

preduzeće „Univerzum“ doo iz Aranđelovca. 

https://univerzum.co.rs/

Velika međunarodna kompanija iz Nemačke

Xella Group, kupila je 2004. godine preduzeće

Kolubara-Gasbeton  a.d. u Vreocima nadomak  Beograda. Preduzeće zvanično menja ime u Xella

Srbija d.o.o. 2005. godine i postaje deo međunarodnog

holdinga Xella Group.ella Srbija d.o.o. od 2006. godine proizvodi i prodaje najkvalitetniji zidni građevinski materijal pod imenom YTONG, a nešto kasnije upotpunjuje svoju paletu proizvoda sa Multipor i Silka brendovima.  

https://www.ytong.rs/

Ciglana "Napredak EM                  DOO" je firma iz Čonoplje koja se bavi proizvodnjom opeke, crepa i građevinskih proizvoda od pečene gline već od 2003. godine.


 

 

 

 

Lafarge Srbija je deo LafargeHolcim Grupe, koja je nastala u julu 2015. godine spajanjem dve vodeće svetske kompanije u oblasti  građevinskih materijala: Lafarge i Holcim. Naša delatnost u Srbiji se odvija u jednoj fabrici cementa i više fabrika betona. Fabrika cementa u Beočinu jedna je od najstarijih i najvećih fabrika cementa u Evropi. 

https://www.lafarge.rs/

Nexe Grupa poslovni je sustav 16 tvrtki koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.
Osnovna djelatnost je proizvodnja građevinskih materijala: cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crijepa, cigle i keramičkih pločica.

https://www.nexe.hr/

Velux Srbija d.o.o. je poznati distributer krovnih prozora, opšivki i opreme za zaštitu od Sunca i toplote. Distribucija i prodaja proizvoda se vrši na teritoriji Srbije, Crne Gore i Makedonije. Svi VELUX proizvodi se prodaju preko mreže ovlašćenih distributera - stovarišta građevinskog materijala. Ursa se bavi proizvodnjom najsavremenijih proizvoda za izolaciju i raspolaže sa širokim asortimanom proizvoda potrebnih za izolaciju cele kuće od temelja do krova.

Nemački brend specijalizovan za prodaju najraznovrsnijih proizvoda za pokrivanje podova, napravljenih od raznih vrsta materijala.

Austrotherm International je svetski poznat proizvođač materijala za izolaciju, profile, polietilenskih proizvoda i ploča za unutrašnju gradnju, čije se sedište nalazi u Austriji. Kompanija danas uspešno posluje u 11 zemalja između ostalog i u Srbiji.

Italijanska kompanija Tegola Canadese, koji se nalazi u sastavu IWIS grupe je poznat kao proizvođač bitumenskih krovnih pokrivača.

Fit Fs se nalazi u sklopu kompanije Fantini Scianatico Balkan, čija je osnovna delatnost usmerena na proizvodnju građevinskog materijala i to opekarskih proizvoda.

Od temelja do krova. U ponudi brenda Creaton se nalazi krov, originalna oprema, fasade, pod i još mnogo drugih materijala neophodnih za građevinarstvo.

Proizvodnja metalnog građevinskog i poljoprivrednog alata su delatnosti, kojima se bavi firma Unitehna. Nalazi se u porodičnom vlasništvu i uspešno posluje već 36 godina.

116 godina iskustva u prodaji materijala za obnovu i zaštitu objekata i infrastrukture, govori samo za sebe. Brend Sika je postao poznat po jednom specijalnom aditivu za vodonepropusne betone Sika 1, koji se kasnije upotrebio tokom hidroizolacije tunela Gotard.

Weber je kompanija, koja se bavi proizvodnjom industrijskih maltera, potrebnih za građevinarstvo. Nalazi se u sklopu jedne od najvećih internacionalnih grupacija Saint Goban.

Francuska kompanija Ondulin se bavi proizvodnjom krovnih i podkrovnih materijala napravljenih na bazi celuloze i bitumena. Kvalitet na visokom nivou su njihov osnovni motiv u poslovanju.

Fim Kanjiža je prva fabrika na Srpskom tržištu, čija je osnovna delatnost proizvodnja hidroizolacionih materijala na bazi bitumena, kao što su hidroizolacione trake i hidroizolacione mase.

Ime brenda Schiedel, se vekovima poistovećuje sa profesionalnošću, pogotovo kada se govori o ugradnji ili renoviranju postojećih dimnjaka.

Knauf je multinacionalna kompanija za proizvodnju građevinskog materijala i sistema suve gradnje. Razvio se od firme, čija je osnovna delatnost bila poslovanje sa gipsom, a kasnije se proširila na proizvodnju materijala za suvu gradnju, izolacionih materijala, maltera i drugih.

Drvo-stil se specijalizovao za proizvodnju nameštaja za kupatilo, koji obuhvata širok asortiman proizvoda poput: ogledala, ormarića, wc kotlića itd.

Jub je firma, koja se bavi proizvodnjom boja i fasada. Najpoznatije delatnosti obuhvataju proizvodnju i prodaju unutrašnje boje, materijala za fasadu, zatim delatnosti usmerene na zaštitu za drvo i metal, hidroizolaciju i ugradnju keramičkih pločica i zaštitu betona.

Kompanija sa sedištem u Austriji se bavi proizvodnjom podova raznih vrsta, ABS traka i prozorskih klupica. Karakteriše ga inovativnost i raznovrsnost proizvoda, kao i usmerenost na zaštitu životne sredine.

Ceresit je danas jedan od veoma poznatih brendova za proizvodnju materijala potrebnih za građevinsku industriju. Svoju popularnost je stekao zahvaljujući jednoj tehnološkoj inovaciji (zaptivni kit), koji se upotrebljavao za pravljenje betonskog i cementnog maltera, a koji je bio vodonepropustan.

Dramin d.o.o. je firma sa sedištem u Srbiji. Osnovana je 1970. godine i bavi se prodajom proizvoda za hidroizolaciju, aditiva za betone i maltere, materijala za podove, lepkova, kitova i špahti mase.

Sve što je potrebno za gradnju, Masterplast to ima. U njihovoj ponudi se nalazi 6 glavnih grupa proizvoda: sistem termoizolacione fasade, krovne folije i dopunski krovni elementi, bitumenski krovni pokrivači, toplotna, zvučna i hidroizolacija, suva gradnja, profili za malterisanje i dopusnki proizvodi

Hasslacher je firma sa sedištem u Austriji, čija je delatnost usmerena na poslovanje sa rezanom građom razne vrste.

Kada su u pitanju boje i lakove Zvezda Helios je jedan od veoma poznatih brendova u ovoj oblasti. Boje i lakovi su namenjeni za metalnu i drvnu industriju, kao i za plastične materijale.

Kompanija Spano sa središtem u Belgiji se bavi proizvodnjom pločastih materijala neophodnih u građevinarstvu.

Liv Mont se bavi prodajom alata neophodnih za obavljanje građevinskih radova. U njihovoj ponudi se nalaze poluprofesionalne i profesionalne mešalica za beton, građevinska ručna kolica, kao i sva dodatna oprema.

Ime brenda Schiedel, se vekovima poistovećuje sa profesionalnošću, pogotovo kada se govori o ugradnji ili renoviranju postojećih dimnjaka.

Egger je kompanija, koja se nalazi u porodičnom vlasništvu, čije se sedište nalazi u Tirolu. Delatnost firme je usmeren na proizvodnju materijala za uređenje enterijera, podnih obloga, građevinskih proizvoda i proizvoda za industriju.

 

 

 

 

 

Zatražite naše aktuelne
nedeljne savete!