O nama

Svaka jedna kupovina predstavlja jednu odluku u čovekovom životu: Koji brend odabrati; koliko novca potrošiti za određeni proizvod; da li birati na osnovu cene ili kvaliteta. Ovo je samo nekoliko faktora, koji imaju odlučujuću ulogu u opredeljenju za kupovinu jednog ili drugog proizvoda. Tokom kupovine praška za veš ili jogurta, pogrešna odluka neće imati neki preterano veliki značaj, jer ukoliko nismo zadovoljni sa kvalitetom ili ukusom, sledećeg puta ćemo kupiti neku drugu vrstu. Međutim kada je u pitanju kupovina materijala za gradnju ili renoviranje, ona je u ovom slučaju itekako dugoročna odluka. Građevinski materijal se ne kupuje često, pa upravo zbog toga kupovina ovakve vrste treba da bude dobro promišljena i planirana. Zahvaljujući našem stručnom osoblju i dugogodišnjem iskustvu, mi Vam možemo pomoći u ovome.

Naša firma je osnovana 2009. godine u Subotici. Bavimo se prodajom građevinskog materija, raznih alata, a nudimo i građevinske usluge. U početku smo se bavili samo prodajom građevinskog materijala, ali je zbog sve većih izazova na tržištu, naša firma bila prinuđena da se konstantno razvija i proširuje svoje usluge. Zahvaljujući tome danas već raspolažemo sa širokim asortimanom proizvoda i usluga, koji su dostupni po pristupačnim cenama.

Šta je to što nas čini jedinstvenim?

Odgovor je jedna jedina reč: pouzdanost.

Verujte u firmu, koja raspolaže sa 7 godina radnog iskustva. Verujte našim kvalifikovanim radnicima i verujte našim kvalitetnim proizvodima i uslugama.

Naš cilj je da kroz dalji razvoj dobijemo priznato mesto u regionu, kao i na domaćem i međunarodnom tržištu.

Zatražite naše aktuelne
nedeljne savete!